En els racons

RACONS 2011-2012 2a. ENTREGA

 
RACONS 2011-2012  1a. ENTREGA


RACONS 2010-2011
En el racó de plàstica, fem composicions amb diferents materials, posant en marxa diferents habilitats motrius i desenvolupant el llenguatge visual i plàstic.


En el racó dels exploradors, s'aproximen al coneixement i manipulació de diferents materials i de les seues qualitats. Amb el temps aprenen conceptes com gran-mitjà-menut, llarg-curt, flexible-rígid, prim-gruix, tou-dur, dins-fora-al voltant de-al costat, prim-gruix, pla-amb volum, escuma, llauna, plàstic, goma, suro,... Desenvolupen habilitats relacionades amb la motricitat fina i amb la lògica matemàtica. I, a més, inventen, creen i ideen objectes originals.En el racó dels jocs de taula, ensartem boles en una corda del mateix color. La percepció visual, la motricitat fina i els conceptes matemàtics juguen un paper important en aquest racó.

En el racó de plàstica, pintem un mural per a la porta de la classe. Un mural dels colors de l'aigua per enganxar damunt els peixos. La realització de grafismes ens ajuda a millorar la nostra motricitat. L'elecció del color i la seua aplicació lliure en el full ens porta a decidir com ens agrada més, practicar-ho i, finalment, decidir la producció amb originalitat i creativitat.

En el racó de la cuina, fem joc simbòlic. Imaginem que és hora de dinar, cuinem, parem taula i seiem a menjar tots junts. Amb la utilització del llenguatge, anem ampliant el vocabulari relacionat amb aliments, estris de cuina, etc.
Jugant en la cuina:

En el racó de la biblioteca, gaudim de la lectura. Mirem imatges de contes que ja hem contat, interpretem el text escrit, reinventem la història del conte.
Més fotos en la biblioteca

En el racó de les construccions, juguem lliurement, mentre ens anem aproximant als conceptes espacials. 
En la zona de les construccions, a voltes, també juguem als cotxes:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari